Tabăra cu povești la Cladova

În perioada 16-21 iunie 23 de copii din școala noastră, dar nu numai, au fost protagoniștii unei tabere în cadrul căreia au avut ocazia de a lua parte la mai multe activități educative și recreative într-un cadru frumos, departe de zgomotul orașului, în micul sat numit Cladova. În fiecare zi am prelucrat o poveste, despre Matei Corvin, în jurul căreia am construit toate actvitățile din ziua respectivă.

Fiecare poveste a avut farmecul său, copiii fiind fascinați deja de mici de lumea poveștilor. Am avut parte și de multe activități recreative, ne-am plimbat de-a lungul pârâului, unde am făcut un popas și am construit baraje din pietre, am făcut parada modei cu creații proprii din pungi de plastic, activitate la care copiii au demonstrat că nu le lipsește deloc creativitatea, am pregătit brioșe pe care le-am decorat și le-am savurat împreună. În ultima seară am surprins copiii cu un foc de tabără, la care au putut frige slănină pe țepuș, ca în vremurile de demult, așadar, toată lumea a fost recunoscătoare pentru această seară ca de poveste.

Organizatoarele taberei au fost învățătoarele Gergely Krisztina, Gal Anna-Maria, Farkas Julia și Ognean Imola. Mulțumiri și directorului adjunct Kocsik Zoltan pentru ajutorul zilnic acordat în cadrul taberei.

înapoi