Se prezintă echipa de fotbal al Liceului “Gerhardinum”

Echipa de fotbal a Liceului “Gerhardinum” a participat la campionatul de fotbal organizat intre Liceele din judetul Timis, unde am fost inscrisi de catre doamna profesoara de sport Negrea Lacrimioara. Fiind o zi de vineri elevii au fost cu gandul sa nu piarda trenul spre casa, de aceea am pierdut unul dintre atacurile noastre, s.a. entuziasmul. Suntem la inceput de drum, echipa are nevoie de relatii de joc, adica este nevoie de mult antrenament. Meciurile le-am disputat cu echipele scolilor Vlad Tepes, Logos si Recas. Scorurile: 2-0;1-1 si 2-1.

Ultimul meci l-am jucat saptamana urmatoare miercuri, si chiar daca am pierdut am aratat o atitudine mult mai buna decat meciurile anterioare. Am dominat meciul clar, dar 2 greseli au facut ca punctele sa mearga la echipa adversa.

Astept cu drag la antrenamente pe toti elevii din “Gerhardinum” in zilele de luni, orele 20.15-21.25. Doresc sa multumesc conducerii liceului pentru sustinerea acordata si lui Pr. Laus Nicola jr. pentru suportul moral de la meciurile de campionat.

Totodata multumesc si echipei de fotbal a preotilor din dieceza noastra pentru jocurile de fotbal organizate in zilele de miercuri.

P. István Barazsuly SDS

 

IMG-20141126-WA0001 (Small)IMG-20141126-WA0002 (Small)

 

 

înapoi