Săptămâna: „Să știi mai multe, să fii mai bun” – clasa pregătitoare A

Pentru elevii clasei pregătitoare A școala altfel a debutat cu vizita la Banca Națională a României în cadrul activității „Să vorbim despre bani și bănci”, urmată de o prezentare susținută de doamna Albert Consuela, despre igiena mâinilor, unde elevii au învățat cât de important este să avem o igienă corespunzătoare.

În a doua zi din „Școala altfel”, elevii au participat la activitatea spirituală „Calea crucii” la Biserica Romano-Catolică Piaristă, unde au învățat despre semnificația Sărbătorii Învierii.

Următoarea activitate a presupus vizionarea unui film –„Dumbo” împreună cu colegii de la clasele I și a III-a. Aceștia au rămas impresionați de povestea elefantului și de aventurile pe care le-a avut.

A treia zi din program, i-a găsit pe elevii clasei pregătitoare la activitatea „Să trăim sănătos”. Am discutat despre dieta alimentară, beneficiile alimentelor sănătoase, dar și despre alimentele mai puțin sănătoase.

Ziua de 18.04.2019, a patra din „Școala altfel” a avut ca și scop crearea unor ornamente și felicitări cu tematică Pascală.
„Școala altfel” a fost o experiență plăcută, inedită și interesantă pentru elevii clasei pregătitoare A.

prof. înv. primar Bugari Diana-Mihaela

înapoi