Înscriere în clasa pregătitoare

Dragi părinţi,
Dragi bunici,

Înainte de începerea anului şcolar 2016-2017 puteţi decide în legătură cu şcoala pe care aţi dori să o urmeze copilul Dumneavoastră. Şcoala este un element definitoriu în viaţa unui copil. Primul pas este făcut atunci când îl înscrieţi pe copilul Dumneavoastră la clasa pregătitoare.

Liceul Teologic Romano-Catolic „Gerhardinum” pune accent pe însuşirea – la un nivel înalt a limbii române, germane şi engleze. Ca adult, absolventul nostru va avea competenţe de comunicare în toate cele trei limbi, ceea ce îi va oferi şanse de autovalorificare mai mari.

Liceul Teologic Romano-Catolic „Gerhardinum” acordă o importanţă deosebită şi educaţiei creştine. În zilele noastre, când secularizarea societăţii a devenit o evidenţă, pentru comunităţile catolice care trăiesc în minoritate este important să existe o instituţie de învăţământ care are ca scop păstrarea identităţii confesionale şi transmiterea valorilor umane creştine. Orele de religie, marcarea sărbătorilor religioase şi formarea în spiritul Evangheliei sunt esenţiale pentru următoarea generaţie de catolici. Nu este importantă doar cunoaşterea ci şi formarea etică în lumina valorilor creştine astfel ca personalitatea copilului să fie echilibrată.

12661870_1645416409042412_4562643500613389156_n

înapoi