Elevii noștri de nota 10

25444949_929492467225315_1889757007_oElevii noștri, sub îndrumarea cadrelor didactice de excepție, continuă seria realizărilor în plan școlar și educațional, prin remarcarea și de data aceasta în rândul celor mai buni, alături de colegi de la licee și scoli gimnaziale din Timișoara. Astfel, am avut deosebita plăcere să aflu de încadrarea a două eleve din Liceu – Karina Waszko, din clasa a VII-a și Orsolya Iakab din clasa a XI-a B în rândul “elevilor de nota 10”, premiați de Primăria Municipiului Timișoara, în cadrul festiv oferit de sala de concerte a Filarmonicii Banatul din Timișoara.

Confirmând încă odată valoarea educațională deosebita, completată de un simț civic remarcabil, cele două eleve au reușit performanta școlară de a obține media anuala 10 în clasele a VI-a și respectiv a X-a. Multilateralitatea elevilor noștri se observă și din preocupările extrașcolare ale premiantelor. Rezultatele lor, apreciate de data aceasta în mod formal, sunt rodul miilor de ore muncă susținută, cu sprijinul necondiționat al familiei și al celor dragi, al sacrificiilor emoționale și materiale de care au dat dovada pe parcursul lungilor zile și seri de studiu individual și nu în ultimul rând al învingerii momentelor de cădere în care munca părea în zadar și fără de folos.

Îmi face o deosebită plăcere să le fi cunoscut pe cele doua premiante, Karinei fiindu-i și dirigintă, și îmi aduc, pe aceasta cale, la rândul meu, prinosul meu de recunoștința pentru bucuria de a le fi ajutat să își îndeplinească țelul.

Cosmina Suciu,
profesoara de informatică și matematică

 

 

înapoi