Contestații – Evaluarea Națională 2020

Primele rezultate vor fi afișate luni, 22 iunie, până la ora 14:00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 23 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00).

Pentru transmiterea contestatiilor online se transmit pe adresa de e-mail a șolii  gerhardinum@yahoo.com, iar pentru confirmarea înregistrării contestației depusă online se apelează numărul de telefon 0256/201986. După telefonul de confirmare contestația se înregistrează în unitatea de învățământ, iar numărul de înregistrare se transmite (reply) contestatarului.

CONTESTAȚIA DEPUSĂ ONLINE CARE NU ESTE URMATĂ TELEFONUL PĂRINTELUI/REPREZENTANTULUI LEGAL AL ABSOLVENTULUI NU VA FI LUATĂ ÎN CONSIDERARE.

În cazul depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip (este înclusă în tipizatul de contestație) în care se menționează faptul că au luat la cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate fi modificată, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora. Cererea trebuie să fie însoțită de o copie a cărții de identitate/certificatlui de naștere al elevului. Pentru fiecare probă se utilizează câte un formular tipizat de depunere a contestației.

Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 27 iunie.

 

De aici se poate descărca cererea

Cerere_ contestatie_2020 – Gerhardinum

înapoi