Clasa a VIII-a A – Mesajul doamnei diriginte

Dragii mei copii!

Iată, au zburat cei patru ani de gimnaziu și sunteți pe pragul de a trece la un nivel mai înalt, vă așteaptă cu brațele deschise anii de liceu.A trecut un an de când am aflat că fosta voastră dirigintă,  Petre Bianca a fost numită într-o altă funcție și astfel am devenit eu diriginta voastră în ultimul vostru an de gimnaziu. Cu această ocazie doresc să-i mulțumesc fostei voastre dirigintă pentru munca depusă în cei trei ani.

Am știut încă din prima clipă că nu va fi o sarcină ușoară pe care am primit-o,am încercat să fac față, am avut împreună multe planuri dar știm că multe nu s-au putut realiza. Unele aspecte poate ar fi ținut de noi, altele nu s-au materializat din cauza situațiilor neașteptate care s-au ivit pe parcurs.

În aceste clipe mă încearcă nostalgia și îmi aduc aminte cu drag de clipele petrecute împreună, de atmosfera veselă pe care ați reușit să o aduceți în clasă, chiar și în situații dificile. Am în suflet un sentiment dublu care se mixează, cea de tristețe și de bucurie, deoarece așa suntem creați de la Dumnezeu. Nu doar fericirea ci și tristețea este parte a vieții noastre.

Tristețea despărțrii există în suflet, mai ales în contextul în care, acest an 2020, nu ne-a permis organizarea unui cadru tradițional festiv pentru acest moment, dar totuși în inimile noastre a sunat clopoțelul de ”ADIO”.

Bucuria mea este că ați crescut mari, încheind etapa gimnazială, ați acumulat multe cunoștințe și experiențe și astfel vă așteaptă noi perspective.

Vă mulțumesc pentru munca voastră pe care ați depus-o în cei patru ani și vă doresc să depășiți  în viață orice situație prin decizii, fapte și cuvinte înțelepte.

Să aveți multe succese!

Diriginta clasei a VIII-a, Floca Sarolta.

1280px-Liceul_Piarist_-_panoramio

înapoi