Bal mascat

În data de 07.02.2013 în cadrul Liceului Teologic Romano-Catolic “GERHARDINUM” s-a desfăşurat evenimentul anual, balul mascat, fiind organizat de clasele  XI A si B. La acest eveniment au participat în număr însemnat de elevi,  întrecându-se în prezentarea costumelor în mod original.

Astfel, după diversele prezentări încântătoare şi după lungile dezbateri, juriul alcătuit din: Stanciu Alexandra, elevă în cls. a XI-a A, Haraga Mónika, elevă în cls. a XI-a B, Ihnatiuc Aurelia, profesoara de lb.latină şi Kocsik Zoltan, profesor si părinte spiritual, s-a decis asupra podiumului.

Aşadar, pentru cele mai originale şi încântătoare măşti, premiile au fost acordate următorilor elevi : Casian Muntean –locul III, Bianka Kádár a obţinut locul II, iar locul I i-a fost acordat clasei a IX-a B. Pentru cele mai bune interpretări,  premiile s-au acordat în felul următor: premiul III a fost obţinut de Cristian Jifcu şi Graţiana Ienciu , pe locul II s-au clasat Marius Iglodan şi Helmut Kilzer, iar locul I a fost obţinut de Piry Radulov şi Ionuc Hojda.

După concursul balului a urmat şi partea a doua a evenimentului, distracţia propriu-zisă de dinaintea Postului Paştelui.

Denisa Martescu, clasa a XI-a A

înapoi