Activitati extracurriculare Grupa Piticilor – anul scolar 2013-2014, semestrul I

Prima activitate extracurriculara desfasurata la grupa a fost ” Din gradina adunate, in camara conservate”, in data de 24 octombrie, la ora 10.00. La aceasta activitate au luat parte prescolarii grupei nostre, dar si parintii copiilor.

In cadrul activitatii, copiii au spalat legume ca ceapa, morcovi, conopida si castraveti, dupa care le-au pus in borcanele ca sa poata fie puse la pastrare mai apoi. Muraturile puse de acestia vor fi consumate pe intreaga perioada a anului scolar in desfasurare.

Cea de-a doua activitate extracurriculara a fost desfasurata in data de 11 noiembrie, cu ocazia praznuirii Sfantului Martin, si a constat in confectionarea de lampioane, pe care copiii le-au folosit ulterior in a-l gasi pe Sfantul Martin, intocmai legendei. Activitatea de confectionare a luat parte dimineata la ora 10.30, iar in cadrul ei au activat parintii si buncii alaturi de copii lor. Iar in cea de-a doua parte a zilei, am plecat in cautarea Sfantului Martin, pe care, impreuna cu cei mici l-am descoperit in Biserica Piarista, unde am luat parte la cateva rugaciuni si cantecele adresate sfantului.

Urmatoarea activitate desfasurata la grupa, ultima din acest an calendaristic, va fi Sebarea de Craciun, ce o vom desfasura in data de 19 decembrie, la ora 17.00.

Burov Monika-Ecaterina,
educatoare

înapoi