Jégvarázs csütörtökön

Nem tudom, hogy vagytok ti ezzel, de én szeretem a telet! Ennek fő oka a hó és az, hogy nincs dög meleg, de most nagyon vagány volt a jégen is repülni.

Csütörtökönként a IX és a X. B-nek is ugyanakkor van az osztályfőnöki órája (15 órától ) és már volt róla szó, hogy legyenek közös tevékenységeink, amelyek, íme, megvalósultak!

Tehát, csütörtökön január 19-én a két osztály majdnem összes diákja, a két osztályfőnökkel, Kapitány Melindával és Balla Tamással elmentek kipróbálni a Iulius Mall melletti korcsolyapályát! Nagyon vidámak voltunk, lelkesek, picit izgultunk, hiszen voltak olyanok, akik akkor próbáltak először korcsolyázni!

90 percet korcsolyáztunk, folyamatosan nevetett mindenki, rengeteget zuhantunk és azok is, akik az eléjén nem akartak a jégre merészkedni, hanem csak elkisérték a többi osztálytársat, annyira kedvet kaptak a látványtól, hogy ők is jégre szálltak, suhantak!

Picit szubjektiv vagyok, hiszen gyakran nem suhantunk és nem repültünk kecsesen a jégen, hanem inkább botorkáltunk vagy egyensúlyoztunk, zuhantunk, de az ügyesebbek segítettek a gyengébben korcsolyázóknak! Tény, hogy a jeget nem törtük össze, de nem is tapsoltak meg a bámészkodók, hogy milyen jól nyomjuk!

Ez nagyon szuper volt, hogy mindenki élvezhette a gyorsaságot is, hiszen sokszor kézenfogva mentünk körbe-körbe és tényleg testvéries hangulat jellemezte a kiruccanásunkat!

Nagyon hálásak vagyunk a kedves osztályfőnökneinknek, hogy bevállalták és ők is korcsolyáztak és várjuk a következő alkalmaka!

Ugyanakkor köszönöm az iskola vezetőségének, hogy elengedtek, az osztálytársaknak a jó hangulatot, a jó osztályközösséget és bátorítok mindenkit, hogy tervezzenek együtt kisebb-nagyobb együttléteket, mert így kovácsolódik össze egy jó csapat!

16196520_1843986789206524_1087497235_o16295425_1843986935873176_1655660195_n

vissza