Beíratkozás az előkészítő osztályba

Kedves Szülők és Nagyszülők!

Mielőtt a 2015-2016 iskolai év megkezdődik, a szülő még dönthet arról, hogy milyen iskolába íratja gyermekét. Az iskolának fontos szerepe van egy gyermek életében. Az első lépést igazán akkor tesszük meg, amikor beíratjuk gyermekünket az előkészítő osztályba.

A Gerhardinum Római Katolikus Teológiai Líceum biztosítja az idegen nyelvek elsajátítását. Érettségi után a három nyelv ismerete segíthet gyermekének, hogy az életben kamatoztathassa tudását.

A Gerhardinum Római Katolikus Teológiai Líceum az ismeretszerzés és a tudás mellett fontosnak tartja a gyermek keresztény nevelését is. Teljes értékű ember csak akkor válhat belőle, ha a tudáshoz társulnak a keresztény értékek. Az értékeket kereső mai társadalomban fontos szerepe van egy olyan tanügyi intézménynek, amely céljául tűzte ki a felekezeti önazonosság megőrzését és az emberi-keresztény értékek továbbadását. A hittanórák, a vallásos ünnepek megtartása és az evangélium szellemében való nevelés meghatározóak a következő katolikus nemzedék számára. Nem csak a tudás megszerzése mérvadó egy gyermek számára, hanem az erkölcsi formálódás is. Így válik egy gyermek kiegyensúlyozott felnőtté, aki megtalálja az Istenhez vezető utat.

Szeretettel hívjuk a szülőket és a nagyszülőket óvodás korú gyermekeikkel és unokáikkal együtt a 2015. február 14-én délelőtt 10.00-12.00 óra között iskolánkban rendezendő „Nyílt kapuk napjára”.

vissza