Befejeződött a 2012-2013-as iskolai év a Gerhardinumban

A Gerhardinum 2013. június 20-án tartotta tanévzáró ünnepségét. Az évzáró 12 órakor a temesvári Szent György székesegyházban vette kezdetét. A szentmise prédikációjában Ft. Dirschl Johann általános helynök arra hívta fel a diákok figyelmét, hogy találjunk mindig alkalmat hálát adni Istennek a kapott jókért.

A 14 órakor kezdődő díjkiosztón Jakab Ilona igazgatónő különdíjat adott át azon diákoknak, akik megyei és országos olimpiászokon, valamint versenyeken helyezést értek el, ezzel is öregbítve iskolánk hírnevét. Majd ezt követte az osztályok díjazottjai, akiknek a megérdemlett jutalomdíjakat a tanítónők és az osztályfőnökök nyújtották át.

Külön díjazásban részesültek a Comenius multilaterális projektben résztvevő diákok és tanárok, akik Görögországban, Szlovákiában, Törökországban és Ausztriában mutatták meg tehetségüket és rátermettségüket. Bemutatták Európának népi kultúrájuk értékei. Ugyanakkor külön figyelmet kaptak a díjkiosztón a Bölcs diák vetélkedő résztvevői, a Pénzmágnás verseny és a filozófiai esszépályázat díjazottai.

Kívánunk mindenkinek kellemes vakációt!

 

Kocsik Zoltán
spirituális

vissza